Bize Ulaşın (0216) 477 70 70
|
95 ₺ Üzeri Ücretsiz Kargo

Gizlilik ve Güvenlik Politikası - KVKK

GİZLİLİK ve GÜVENLİK POLİTİKASI

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti kullanıcının siteyi işbu gizlilik politikalarına veya yasalara aykırı olarak kullandığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, kullanıcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirmek hakkına sahiptir. Ayrıca benzer bir durumda Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti gizlilik prensiplerinde öngörülen diğer tedbirleri alma hakkına da sahiptir.

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti, kişisel bilgileri siparişlerinizi alma, ürün ve hizmetlerimizi sunma, ödemelerinizi gerçekleştirme, siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla sizinle irtibata geçme, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetme ve sürdürme, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek profilleme, istatistiksel çalışmalar, reklam, tanıtım, pazarlama ve sair iletişim faaliyetleri ile sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla kullanabilecek ve sadece bu çalışmaların yapılması amacıyla bilginiz dahilinde olan iş ortakları ve tüm Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti iştirakleri ile de paylaşımına izin vermektedir.

www.sagligadestek.com kullanıcılarının kişisel bilgileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır.

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti, kamu güvenliğinden sorumlu resmi makamlarla talepleri halinde kişisel bilgilerinizi paylaşma hakkını daima saklı tutar.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Web Sitesi'nde çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Kullanıcı www. sagligadestek.com sitesinde satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde kendisine ait mali bilgilerin, gerekli 3. şahıslara (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) verilmesini kabul etmektedir. Paylaşılacak bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil olmak ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere gerekli tüm mali bilgileri içerir. www. sagligadestek.com Web Sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti, link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Bu site kontrolümüz altındaki bilgilerin kaybedilmesi, kötüye kullanılması veya tadil edilmesini önleyici güvenlik önlemlerine sahiptir.

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. siparişiniz anında kredi kartı numaranızın tamamını o an çalışmakta olduğumuz bankaya iletmektedir. Kişisel olarak tanımlanabilir müşteri bilgilerinin toplanması, saklanması ve ifşası ile ilgili olarak çeşitli koruma önlemleri kullanılmaktadır. Web sitesi, internet teknolojisinin sunmuş olduğu en son yazılım ve tekniklerle kişisel bilgileriniz %100 güvenlik altına alınmıştır. Sitemizde tüm bilgiler SSL (Secure Sockets Layer) şifreleme tekniği ile şifrelenerek korunmaktadır.

Kullanıcının kişisel bilgileri, www. sagligadestek.com haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile kişisel bilgiler www. sagligadestek.com tarafından da güncellenebilecektir.

Bu siteden toplanan bilgiler şirketin satılması, birleşmesi veya yeniden yapılandırılması gibi durumlardan kaynaklanan şirket yapısındaki değişikliklerde devredilebilir.

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti, işbu gizlilik politikası hükümlerini dilediği zaman Web Sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti'nin değişiklik yaptığı gizlilik politikası hükümleri Web Sitesinde yayınlandığı tarihte yürürlülük kazanır.

Çerezler

Farklı internet siteleri üzerinde sitemizin trafiğini arttırmak adına çerezler (bir karakter dizisi içeren küçük bir dosya) kullanmaktayız. Kullandığımız çerezlerin çoğu oturumunuzu kapattıktan sonra bilgisayarınızın ana belleğinden silinmektedir. Geri kalan çerezler ise kullanıcıların tercihlerini kaydetmek, sitemize tekrar giriş yapıldığında kullanıcıların rahatlıkla tanımlanabilmesi ve kullanıcı eğilimlerini yakından izlemek de dahil olmak üzere hizmetlerimizin toplam kalitesini artırmak için kullanılırlar. Anlaşma yaptığımız kampanya ortaklarımız bu çerezleri kullanarak kullanıcı bilgilerini toplama, dağıtma ve kullanmaya vakıf değildirler. Söz konusu çerezler tarafımızca her türlü kontrol ile geliştirilip uygulamaya konulmuştur. Bu kontrollere göre virüs ya da bilgisayarlara zarar verebilecek bilgiler ve veriler çerezler üzerinde bulunmamaktadır. Ancak bununla beraber kötü niyetli kullanıcıların sunmuş oldukları yazılım ve önlenemeyen datalar ya da kendi hatalarınızdan dolayı üyelik işlemleri yaparken bilgisayarınızda var olan virüs ve/veya Truva atı gibi programlar dolayısıyla, sunduğumuz çerezler dolayısıyla herhangi bir şekilde sorumluluğumuz bulunmamaktadır.

Ancak, kullanıcılar dilerlerse çerez dosyasının gelmemesi veya çerez dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

Her Kullanıcı, işbu web sitesini ziyaret ederek, işbu Gizlilik Politikası hükümlerini kabul etmiş sayılacaktır.

Güvenlik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için bize [email protected] sagligadestek.com e-posta adresimizden veya (216) 477 83 93 numaralı telefon hattımızdan ulaşabilirsiniz.

Aydınlatma Metni


İşbu, “Aydınlatma Metni” Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. (“Veri Sorumlusu”) tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu “Kanun” uyarınca kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak kullanıcıları aydınlatmak amacıyla yayınlanmaktadır.

Veri Sorumlusunun Kimliği :

Veri Sorumlusu: Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti

İletişim Adresi: [email protected] 

Aşağıda siz kullanıcılarımız tarafından verilen kişisel bilgilerin hangi amaçlar ile işleneceği açıkça yer almaktadır.

2) Kişisel Verilerin İşlenme Amacı

Kişisel verileriniz, Veri Sorumlusu veya onun yurt içinde ve/veya yurt dışında mukim iştirakleri, iş ortakları, servis sağlayıcıları (sosyal medya işletmecileri dahil) veya onun adına verileri işleyen tüm gerçek veya tüzel kişiler (“Veri İşleyen”) tarafından, toplanmış/toplanan/toplanacak tüm kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir.
Veri Sorumlusu tarafından kullanıcılarına sunulan ürünler ve/veya hizmetlere ilişkin kullanıcılardan gelen beğeniler, eleştiriler, yorumlar, IP adresleri site içerisinde gerçekleşen gezintiler ve davranışlar (çerez kullanılmaktadır), konum bilgileri, kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve yönelimlerinin belirlenerek özelleştirme yapılması ve bu sayede kullanıcılara yönelik olarak en uygun tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama vb. ticari planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla, Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgiler; kullanıcılara ürün ve hizmetlerin teslim edilebilmesi, satış sonrası ve/veya öncesi destek hizmetlerinin verilmesi ve/veya planlamasının yapılması, alışveriş istatistiklerinin yapılması suretiyle kullanıcılara en uygun hizmetin tespit edilebilmesi, siparişe ilişkin faturanın düzenlenebilmesi, mali ve hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi, siparişlerinizin tarafınıza doğru bir şekilde ulaştırılması, kullanıcı şikayetleri ile hukuki prosedürlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla, Tarafınızca verilen kredi kartı, banka kartı ve sair kart ve ödeme bilgileri, siparişlerinize ilişkin ödemelerinizin alınması, sözleşmenin ifası, kayıtlı kullanımlarda kullanıcılara daha hızlı ve kolay sipariş hizmetinin sunulması, kullanıcılara daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak ve mevzuattan doğan yasal gerekliliklerin yerine getirilmesi amacıyla, rızanıza dayalı olarak işlenebilecektir.


3) Kişisel Verilerin Aktarılabileceği Taraflar ve Aktarım Amacı

Ad, soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soyisim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; siparilerinizin tarafınıza sağlıklı bir biçimde ulaştırılması amacıyla Yurtiçi Kargo, Aras Kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişiyle paylaşılabilir,


Kredi Kartı Banka Kartı bilgileriniz, ad, soyad, e-posta, sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim-soyisim, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri vb. bilgiler; ödemenizin gerçekleştirilmesi amacıyla, tercih edeceğiniz ödeme yöntemine göre Alotech (sesli yanıt sistemi) ve/veya (Iyzico BDDK Lisanslı Sanal Pos Hizmet Tedarikçisi) ve ödeme işlemlerinden sorumlu diğer gerçek veya tüzel kişiler ile paylaşılabilir,
Kullanıcılara ait kişisel bilgiler işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan amaçlar ile otomatik olan ve/veya olmayan yöntemler ile temin edilebilir, devralınabilir, yasal azami sürelerle yurt içinde ve/veya yurt dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilir (cloud hizmetleri dahil), depolanabilir, muhafaza edilebilir, elde edilebilir hale getirilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, değiştirilebilir, birleştirilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, açıklanabilir, paylaşılabilir, (yurt içinde ya da yurt dışındaki 3.kişilere) aktarılabilir, transfer edilebilir veyahut bu amaçlar ile Veri İşleyicileri’ne (yurt içinde veya yurt dışında mukim) aktarılabilir.


4) Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel Verileriniz e-mail, internet sitesi, mobil uygulama, her türlü sosyal medya hesapları üzerinden elektronik yollarla veya Müşteri İlişkileri kanalıyla ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde gösterilen şartlara uygun olarak toplanmaktadır.

5) Kişisel Veri Sahibinin Hakları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca kullanıcılar kişisel verilerinin,

a) işlenip işlenmediğini öğrenme,


b) işlenmişse bilgi talep etme,

c) işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

d) yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

e) eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

f) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
g) aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

h) münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ı) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

6698 Sayılı Kanun’un 7. maddesi uyarınca kişisel verilerin işlenmesine ilişkin sebeplerin ortadan kalkması ve tarafınızca yukarıda yer alan iletişim adresine e-posta yoluyla talebinizi iletmeniz halinde. Talebiniz Veri Sorumlusu tarafından değerlendirilecektir. Talebinizin, 6698 Sayılı Kanun’daki şartları taşıması halinde veriler yok edilecek veya anonim hale getirilecektir.

Başvurularınızı; 

  1. Taleplerinizi açıkça belirtecek şekilde ıslak imzalı bir nüshasının bizzat elden veya noter aracılığı ile “Merdivenköy Mh. Bora Sk. N:1-3/66 Kadıköy/ İstanbul” adresine iletilmesi,
  2. KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) adresinizi, güvenli elektronik imzanızı, mobil imzanızı ya da tarafınızca www.sagligadestek.com’a daha önce bildirilen ve www.sagligadestek.com sisteminde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak suretiyle [ [email protected] ] adresine iletilmesi,

yöntemlerinden biriyle yapabilirsiniz.

Kişisel veri sahibi olarak sahip olduğunuz ve yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için yapacağınız ve kullanmayı talep ettiğiniz hakka ilişkin açıklamalarınızı içeren başvuruda; talep ettiğiniz hususun açık ve anlaşılır olması, talep ettiğiniz konunun şahsınız ile ilgili olması veya başkası adına hareket ediyor iseniz bu konuda noter tarafından tasdiklenmiş özel vekâletnamenizi ibraz etmeniz gerekecektir. 

Başvurularınızda, ad-soyad, imza, T.C. kimlik numarası, ikamet veya işyeri adresi, e-posta adresi, telefon ve faks numarası, talep konusu unsurlarının bulunması “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” uyarınca zorunludur. Söz konusu unsurları barındırmayan başvurular Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından reddedilecektir.

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ‘nin işbu aydınlatma metninde Kanun’dan, ikincil düzenlemelerden ve Kurul kararlarından doğan sebeplerle değişiklik yapma hakkı her zaman saklıdır. Aydınlatma metninde yapılacak değişiklikler ve güncel metin tarafınıza tebliğ edildiği tarih itibariyle derhal geçerlilik kazanacaktır.

 

Adexilis Yaşam Bilimleri ve Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

 

 

Sepetim

Toplam: 0,00 ₺

95 ₺ Üzeri Ücretsiz Kargo

# Kelimeyi yazın ve entere basın, çıkmak için ESC yada kapatın